https://www.pascalfysio.nl/wp-content/uploads/2022/06/Algemene-voorwaarden-PascalFysio-Harskamp.pdf

Pascal Fysio

Dry needling – Fysio – Manuele therapie

Fysiotherapeut        Dry Needling       Medische Fitness      Medical Taping       Revalidatie

Dry needling Harskamp

 
 

Meer weten over dry needling in Harskamp?

Bent u op zoek naar een fysio in Harskamp die voor u aan de slag kan gaan met uw klachten? Misschien heeft u al langere tijd vage klachten in uw gewrichten en wilt u hier graag vanaf komen. We raden u dan aan om eens contact op te nemen met Pascal Fysio. Pascal heeft als fysio vele jaren ervaring met het behandelen van patienten. Een van de technieken die hij hierbij gebruikt is het zogeheten Dry Needling. Dit is een techniek waarbij specifieke klachten effectief worden aangepakt. Zo kunt u sneller van die vervelende klachten afkomen.

Dry needling in Harskamp

Als u op zoek bent naar een dry needling fysio in Harskamp, dan heeft u die bij deze gevonden. Dry needling fysiotherapie in Harskamp is buitengewoon effectief als u last heeft van klachten in de spieren. Misschien zijn deze klachten ontstaan met het sporten, maar het kan natuurlijk ook dat u hier al langer last van heeft. Heeft u last van vage gewrichtsklachten? Ook dan kunnen wij u dry needling in Harskamp van harte aanbevelen. Er wordt hierbij gebruik gemaakt van een dunne acupunctuurnaald, waarmee verhardingen in de spieren worden aangeprikt. Dit kan al direct een positief effect op uw klachten hebben.

Meer weten over dry needling fysio in Harskamp

Pascal Fysio weet alles over dry needling en hoe dit het beste ingezet kan worden. Als u al langere tijd met vage klachten loopt waar huisarts of orthopeed u niet mee kunnen helpen, dan is het goed om deze klachten zo snel mogelijk te laten verhelpen. Vaak heeft het hierbij te maken met verkorte spieren, die met behulp van dry needling perfect behandeld kunnen worden. Wilt u meer weten over Pascal Fysio of contact opnemen om uw klachten te bespreken? Dat kan natuurlijk altijd. U kunt dan meteen een afspraak maken om de behandeling te starten.

Specialisaties

Dry Needling

Dry Needling is een effectieve behandelvorm bij spierpijnlijke klachten, die zijn ontstaan door sporten of juist al veel langer bestaan. Ook bij vage gewrichtsklachten helpt een behandeling met Dry Needling erg goed. Dry Needling behoort tot het behandeldomein van de fysiotherapeut. Met deze techniek worden spierverhardingen ontspannen door deze aan te prikken met een dunne acupunctuurnaald. Meestal is de verbetering in souplesse, kracht en beweging direct voelbaar.

Vage gewrichtsklachten

Loopt u al tijden met vage gewrichtsklachten? Bijvoorbeeld met een pijnlijke knie en uw huisarts weet er geen raad mee? U bent al bij de orthopeed geweest en er zijn röntgen foto’s gemaakt waarop niks te vinden is? Door mijn ruime ervaring met Dry Needling en mijn denkwijze over spieren en ketenproblematiek zijn deze vage klachten toch vaak enigszins makkelijk te verhelpen. Verkorte spieren zijn dan vaak de veroorzaker van al deze “gewrichtsklachten”.

Contactformulier

Contactgegevens

Pascal Fysio Zeewolde (i.s.m. FysioHage)
Vlietstroom 1 3891 EM Zeewolde
t: 036-5222333
m: info@pascalfysio.nl

Pascal Fysio Harskamp
Dorpsstraat 12C 6732 AE Harskamp
t: 06-42119303
m: info@pascalfysio.nl

Openingstijden:

 

Harskamp:

  • ma 9:00 – 16:00 uur
  • di 18:30 – 21:30 uur
  • woe 8:00 – 12:30  & 18:00 – 22:00 uur
  • do gesloten
  • vrij 15:00 – 17:30 uur

Zeewolde:

  • ma 13:00 – 21:00 uur
  • di 8:00 – 17:00 uur
  • woe 8:00 – 17:00 uur
  • do 8:00 – 21:00 uur
  • vrij 8:00 – 17:00 
Share This