https://www.pascalfysio.nl/wp-content/uploads/2022/06/Algemene-voorwaarden-PascalFysio-Harskamp.pdf

Pascal Fysio

Dry needling – Fysio – Manuele therapie

Fysiotherapeut        Dry Needling       Medische Fitness      Medical Taping       Revalidatie

Dry needling Kootwijkerbroek

 
 

Aan de slag met dry needling in Kootwijkerbroek

Als u door een ongeluk, verkeerde werkhouding of een andere reden problemen heeft met spieren of gewrichten, dan is het belangrijk om hier zo snel mogelijk iets aan te laten doen. U wilt per slot van rekening toch niet met deze klachten rond blijven lopen, zeker niet als dit eigenlijk helemaal niet nodig is. U bent dan bij Pascal Fysio aan het juiste adres. Wij staan voor u klaar met meerdere vormen van behandeling. U kunt hierbij onder andere denken aan dry needling voor Kootwijkerbroek. Als dry needling fysio voor Kootwijkerbroek en omstreken weten we precies hoe we deze techniek in moeten zetten om een einde te maken aan uw problemen.

De dry needling fysiotherapeut voor Kootwijkerbroek

Dry needling is een behandelvorm waarmee er verlichting kan worden gebracht bij pijnklachten aan spieren of gewrichten. Bij dry needling worden pijnlijke spieren aangeprikt met hele dunne naalden, zodat de pijn die u hieraan heeft een stuk minder wordt. Spierverhardingen worden op deze manier namelijk ontspannen, waardoor u direct een positieve verandering voelt in souplesse en kracht. Het is dan ook een manier van behandelen die wij u sterk aan kunnen raden als u bijvoorbeeld een blessure heeft opgelopen, of als u al langer met vage gewrichtsklachten rondloopt.

Meer weten over dry needling fysio voor Kootwijkerbroek?

Voor professionele en verantwoorde dry needling bij Kootwijkerbroek neemt u vandaag nog contact op met Pascal Fysio. Pascal is een fysiotherapeut met veel ervaring op het gebied van dry needling, die graag aan de slag gaat om u zo snel mogelijk van uw klachten af te helpen. Als dry needling fysiotherapeut voor Kootwijkerbroek weet Pascal precies hoe dit zo goed en verantwoord mogelijk gedaan moet worden. Meer weten? Dan kunt u hier natuurlijk altijd even contact over opnemen met ons.

Specialisaties

Dry Needling

Dry Needling is een effectieve behandelvorm bij spierpijnlijke klachten, die zijn ontstaan door sporten of juist al veel langer bestaan. Ook bij vage gewrichtsklachten helpt een behandeling met Dry Needling erg goed. Dry Needling behoort tot het behandeldomein van de fysiotherapeut. Met deze techniek worden spierverhardingen ontspannen door deze aan te prikken met een dunne acupunctuurnaald. Meestal is de verbetering in souplesse, kracht en beweging direct voelbaar.

Vage gewrichtsklachten

Loopt u al tijden met vage gewrichtsklachten? Bijvoorbeeld met een pijnlijke knie en uw huisarts weet er geen raad mee? U bent al bij de orthopeed geweest en er zijn röntgen foto’s gemaakt waarop niks te vinden is? Door mijn ruime ervaring met Dry Needling en mijn denkwijze over spieren en ketenproblematiek zijn deze vage klachten toch vaak enigszins makkelijk te verhelpen. Verkorte spieren zijn dan vaak de veroorzaker van al deze “gewrichtsklachten”.

Contactformulier

Contactgegevens

Pascal Fysio Zeewolde (i.s.m. FysioHage)
Vlietstroom 1 3891 EM Zeewolde
t: 036-5222333
m: info@pascalfysio.nl

Pascal Fysio Harskamp
Dorpsstraat 12C 6732 AE Harskamp
t: 06-42119303
m: info@pascalfysio.nl

Openingstijden:

 

Harskamp:

  • ma 9:00 – 16:00 uur
  • di 18:30 – 21:30 uur
  • woe 8:00 – 12:30  & 18:00 – 22:00 uur
  • do gesloten
  • vrij 15:00 – 17:30 uur

Zeewolde:

  • ma 13:00 – 21:00 uur
  • di 8:00 – 17:00 uur
  • woe 8:00 – 17:00 uur
  • do 8:00 – 21:00 uur
  • vrij 8:00 – 17:00 
Share This