https://www.pascalfysio.nl/wp-content/uploads/2022/06/Algemene-voorwaarden-PascalFysio-Harskamp.pdf

Pascal Fysio

Dry needling – Fysio – Manuele therapie

Fysiotherapeut        Dry Needling       Medische Fitness      Medical Taping       Revalidatie

Dry needling Zeewolde

 
 

Dry needling in Zeewolde

Heeft u al langere tijd last van vage klachten in uw spieren of gewrichten? Gaat het lopen en bewegen allemaal niet zo soepel meer, maar kunt u maar niet bedenken waar dit door komt? Dan is het goed om eens een kijkje te komen nemen op de website van Pascal Fysio. Hier vindt u namelijk meer informatie over deze dry needling fysio voor Zeewolde. Dry needling in Zeewolde is een vorm van fysiotherapie waarbij vage gewrichtsklachten, maar ook andere soorten pijn aan spieren en gewrichten, zeer effectief kunnen worden verholpen. Neem dan vooral ook een keer contact met ons op om de mogelijkheden op dit gebied met ons door te spreken.

Meer weten over dry needling in Zeewolde?

Pascal Fysio verzorgt dry needling fysiotherapie in Zeewolde voor mensen die allerhande verschillende klachten hebben aan spieren of gewrichten. U kunt door uw huisarts naar ons worden doorverwezen, maar u kunt er ook voor kiezen om zelf contact met ons op te nemen voor een afspraak. Dry needling in Zeewolde is een goede manier om van uw klachten af te komen. Het is namelijk een buitengewoon effectieve behandelmethode voor alle klachten aan spieren en gewrichten. Hierbij worden spierverhardingen ontspannen doordat er in geprikt wordt met speciale acupunctuurnaalden.

De dry needling fysio voor Zeewolde

Bent u op zoek naar een expert op het gebied van dry needling en andere fysiotherapie? Dan bent u bij Pascal Fysio aan het juiste adres. Pascal is een ervaren fysiotherapeut die als geen ander weet wat er allemaal bij komt kijken om een aandoening aan spieren of gewrichten zo goed mogelijk te verhelpen. Onze vorm van dry needling fysiotherapie in Zeewolde is zeer effectief. We raden u dan ook aan om niet langer met uw klachten rond te blijven lopen en gewoon even contact met ons op te nemen.

Specialisaties

Dry Needling

Dry Needling is een effectieve behandelvorm bij spierpijnlijke klachten, die zijn ontstaan door sporten of juist al veel langer bestaan. Ook bij vage gewrichtsklachten helpt een behandeling met Dry Needling erg goed. Dry Needling behoort tot het behandeldomein van de fysiotherapeut. Met deze techniek worden spierverhardingen ontspannen door deze aan te prikken met een dunne acupunctuurnaald. Meestal is de verbetering in souplesse, kracht en beweging direct voelbaar.

Vage gewrichtsklachten

Loopt u al tijden met vage gewrichtsklachten? Bijvoorbeeld met een pijnlijke knie en uw huisarts weet er geen raad mee? U bent al bij de orthopeed geweest en er zijn röntgen foto’s gemaakt waarop niks te vinden is? Door mijn ruime ervaring met Dry Needling en mijn denkwijze over spieren en ketenproblematiek zijn deze vage klachten toch vaak enigszins makkelijk te verhelpen. Verkorte spieren zijn dan vaak de veroorzaker van al deze “gewrichtsklachten”.

Contactformulier

Contactgegevens

Pascal Fysio Zeewolde (i.s.m. FysioHage)
Vlietstroom 1 3891 EM Zeewolde
t: 036-5222333
m: info@pascalfysio.nl

Pascal Fysio Harskamp
Dorpsstraat 12C 6732 AE Harskamp
t: 06-42119303
m: info@pascalfysio.nl

Openingstijden:

 

Harskamp:

  • ma 9:00 – 16:00 uur
  • di 18:30 – 21:30 uur
  • woe 8:00 – 12:30  & 18:00 – 22:00 uur
  • do gesloten
  • vrij 15:00 – 17:30 uur

Zeewolde:

  • ma 13:00 – 21:00 uur
  • di 8:00 – 17:00 uur
  • woe 8:00 – 17:00 uur
  • do 8:00 – 21:00 uur
  • vrij 8:00 – 17:00 
Share This