https://www.pascalfysio.nl/wp-content/uploads/2022/06/Algemene-voorwaarden-PascalFysio-Harskamp.pdf

Pascal Fysio

Dry needling – Fysio – Manuele therapie

Fysiotherapeut        Dry Needling       Medische Fitness      Medical Taping       Revalidatie

Fysio Harskamp

 
 

Fysiotherapie Harskamp en buitengebied

Heeft u al langere tijd bepaalde lichamelijke klachten en bent u op zoek naar een fysiotherapeut in Harskamp, dan kunt u terecht bij Pascalfysio. De fysio in Harskamp heeft al jaren ervaring met uiteenlopende lichamelijke klachten en het behandelen van deze klachten. Onze nog jonge praktijk bestaat uit louter vakbekwame fysiotherapeuten, daarom bent u bij Pascalfysio aan het juiste adres om van uw langdurige klachten af te komen. Bij een van onze fysiotherapeuten in Harskamp krijgt u altijd een behandeling op maat. Wij streven altijd naar de hoogste kwaliteit fysiotherapie.

Gespecialiseerde fysiotherapeut in Harskamp

Bent u al bij verschillende zorgverleners geweest, maar blijft u (vage) klachten houden? Dan kunnen wij u bij Pascalfysio helpen door een uitgebreid onderzoek te doen om uiteindelijk bij de bron van de klachten te komen. Wij kijken verder dan alleen waar de pijn zit. Zijn het voornamelijk de spieren die voor uw klachten zorgen, dan kunnen wij gebruiken maken van dry needling. Dit is een effectieve behandeling om gericht de spieren te laten ontspannen. Onze fysio in Harskamp Pascal Schalk heeft al sinds 2010 ervaring met dry needling en heeft met deze specialisatie al vele patiënten van hun klachten af kunnen helpen. Daarnaast zult u van ons altijd oefeningen voor thuis meekrijgen om zo samen tot het oplossen van uw lichamelijke klachten te komen.

Andere behandelingen fysio in Harskamp

Heeft u kort geleden een operatie ondergaan dan kunt u bij ons terecht om te revalideren. Wilt u afvallen of onder begeleiding trainen dan kunt u bij ons terecht voor de medische fitness. Verder hebben wij ook ruime ervaring met sport gerelateerde (pees)klachten en kunnen wij ook een shockwave behandeling geven als dit nodig is. Mocht u niet in staat zijn om naar onze praktijk te komen, dan zijn wij altijd in de mogelijkheid om u aan huis te komen behandelen. Mocht u nog vragen hebben of een afspraak willen maken dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Specialisaties

Dry Needling

Dry Needling is een effectieve behandelvorm bij spierpijnlijke klachten, die zijn ontstaan door sporten of juist al veel langer bestaan. Ook bij vage gewrichtsklachten helpt een behandeling met Dry Needling erg goed. Dry Needling behoort tot het behandeldomein van de fysiotherapeut. Met deze techniek worden spierverhardingen ontspannen door deze aan te prikken met een dunne acupunctuurnaald. Meestal is de verbetering in souplesse, kracht en beweging direct voelbaar.

Vage gewrichtsklachten

Loopt u al tijden met vage gewrichtsklachten? Bijvoorbeeld met een pijnlijke knie en uw huisarts weet er geen raad mee? U bent al bij de orthopeed geweest en er zijn röntgen foto’s gemaakt waarop niks te vinden is? Door mijn ruime ervaring met Dry Needling en mijn denkwijze over spieren en ketenproblematiek zijn deze vage klachten toch vaak enigszins makkelijk te verhelpen. Verkorte spieren zijn dan vaak de veroorzaker van al deze “gewrichtsklachten”.

Contactformulier

Contactgegevens

Pascal Fysio Zeewolde (i.s.m. FysioHage)
Vlietstroom 1 3891 EM Zeewolde
t: 036-5222333
m: info@pascalfysio.nl

Pascal Fysio Harskamp
Dorpsstraat 12C 6732 AE Harskamp
t: 06-42119303
m: info@pascalfysio.nl

Openingstijden:

 

Harskamp:

  • ma 9:00 – 16:00 uur
  • di 18:30 – 21:30 uur
  • woe 8:00 – 12:30  & 18:00 – 22:00 uur
  • do gesloten
  • vrij 15:00 – 17:30 uur

Zeewolde:

  • ma 13:00 – 21:00 uur
  • di 8:00 – 17:00 uur
  • woe 8:00 – 17:00 uur
  • do 8:00 – 21:00 uur
  • vrij 8:00 – 17:00 
Share This