https://www.pascalfysio.nl/wp-content/uploads/2022/06/Algemene-voorwaarden-PascalFysio-Harskamp.pdf

Pascal Fysio

Dry needling – Fysio – Manuele therapie

Fysiotherapeut        Dry Needling       Medische Fitness      Medical Taping       Revalidatie

Fysio Kootwijkerbroek

 
 

De fysio voor Kootwijkerbroek

Heeft u last van klachten aan spieren of gewrichten, maar kan een huisarts of orthopeed niks vinden? Dan is het goed om eens langs te komen bij Pascal Fysio. Hier vindt u namelijk een grote hoeveelheid kennis en ervaring op het gebied van fysiotherapie. Als ervaren fysio voor Kootwijkerbroek gaan wij ook graag aan de slag om u van uw klachten af te helpen. Pascal heeft ervaring opgedaan in meerdere praktijken en werkt hier nu mee in zijn eigen praktijken in Harskamp en Zeewolde. Hier bent u altijd aan het juiste adres voor de beste service op het gebied van fysiotherapie, maar ook manuele therapie en dry needling.

Fysiotherapie in Kootwijkerbroek

Als fysiotherapeut voor Kootwijkerbroek kunnen wij u garanderen dat u en uw aandoening met de grootst mogelijke zorg worden behandeld. Pascal kan omgaan met een groot aantal verschillende klachten waarbij fysiotherapie een oplossing kan bieden. U kunt bijvoorbeeld denken aan vage spierklachten die u al langere tijd plagen, maar ook aan post operatieve klachten. Misschien heeft u wel klachten doordat u bij het werk steeds dezelfde houding aanneemt? Wij zorgen er dan voor dat al deze vervelende klachten zo snel en effectief mogelijk worden verholpen. Wij gebruiken hier niet alleen gewone fysiotherapie in Kootwijkerbroek voor, maar ook andere methodes die hun effectiviteit hebben bewezen.

Een fysiotherapeut voor Kootwijkerbroek inschakelen?

Die fysio voor Kootwijkerbroek vindt u bij Pascal Fysio. Bij ons bent u er zeker van dat u vriendelijk en professioneel wordt geholpen. Neemt u gewoon eens een kijkje op onze website om meer te lezen over onze praktijk, of om onze contactinformatie op te zoeken. Fysiotherapie voor Kootwijkerbroek is een van onze specialiteit, we raden u dan ook aan om vandaag nog een afspraak met ons te maken als u eindelijk eens van die vervelende klachten af wilt komen!

Specialisaties

Dry Needling

Dry Needling is een effectieve behandelvorm bij spierpijnlijke klachten, die zijn ontstaan door sporten of juist al veel langer bestaan. Ook bij vage gewrichtsklachten helpt een behandeling met Dry Needling erg goed. Dry Needling behoort tot het behandeldomein van de fysiotherapeut. Met deze techniek worden spierverhardingen ontspannen door deze aan te prikken met een dunne acupunctuurnaald. Meestal is de verbetering in souplesse, kracht en beweging direct voelbaar.

Vage gewrichtsklachten

Loopt u al tijden met vage gewrichtsklachten? Bijvoorbeeld met een pijnlijke knie en uw huisarts weet er geen raad mee? U bent al bij de orthopeed geweest en er zijn röntgen foto’s gemaakt waarop niks te vinden is? Door mijn ruime ervaring met Dry Needling en mijn denkwijze over spieren en ketenproblematiek zijn deze vage klachten toch vaak enigszins makkelijk te verhelpen. Verkorte spieren zijn dan vaak de veroorzaker van al deze “gewrichtsklachten”.

Contactformulier

Contactgegevens

Pascal Fysio Zeewolde (i.s.m. FysioHage)
Vlietstroom 1 3891 EM Zeewolde
t: 036-5222333
m: info@pascalfysio.nl

Pascal Fysio Harskamp
Dorpsstraat 12C 6732 AE Harskamp
t: 06-42119303
m: info@pascalfysio.nl

Openingstijden:

 

Harskamp:

  • ma 9:00 – 16:00 uur
  • di 18:30 – 21:30 uur
  • woe 8:00 – 12:30  & 18:00 – 22:00 uur
  • do gesloten
  • vrij 15:00 – 17:30 uur

Zeewolde:

  • ma 13:00 – 21:00 uur
  • di 8:00 – 17:00 uur
  • woe 8:00 – 17:00 uur
  • do 8:00 – 21:00 uur
  • vrij 8:00 – 17:00 
Share This