https://www.pascalfysio.nl/wp-content/uploads/2022/06/Algemene-voorwaarden-PascalFysio-Harskamp.pdf

Pascal Fysio

Dry needling – Fysio – Manuele therapie

Fysiotherapeut        Dry Needling       Medische Fitness      Medical Taping       Revalidatie

Fysio Zeewolde

 
 

De fysio voor Zeewolde

Loopt u al langere tijd rond met allerhande klachten waarvan het lastig is de oorzaak te achterhalen? Dan is het een goed idee om hiervoor eens langs te komen bij Pascal Fysio. Pascal is een fysio voor Zeewolde met vele jaren ervaring. Pascal heeft in meerdere praktijken gewerkt en daar de fijne kneepjes van de fysiotherapie onder de knie gekregen. Hij is nu zelf actief als fysio in Zeewolde en Harskamp. Hij gaat graag met u aan de slag, om er zo voor te zorgen dat die vervelende klachten zo snel mogelijk een halt worden toegeroepen. Pascal is er als fysiotherapeut voor Zeewolde altijd klaar voor om u zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Op zoek naar een fysiotherapeut in Zeewolde?

Pascal is een fysiotherapeut die meerdere technieken onder de knie heeft. Naast de gewone fysiotherapie voor Zeewolde kan hij u namelijk ook helpen met bijvoorbeeld manuele therapie of dry needling. Dit zijn technieken die soelaas bieden bij specifieke klachten. Als u bij Pascal langs komt voor de fysiotherapie, dan gaat hij eerst eens bekijken welke klachten u precies heeft. Aan de hand daarvan gaat Pascal dan met u aan de slag, om er zo voor te zorgen dat de klachten zo snel mogelijk weer worden opgehelderd. Wilt u hier meer over weten, of meteen een afspraak maken met onze fysiotherapeut in Zeewolde? Dan vindt u op deze site eenvoudig de contactinformatie.

Op zoek naar fysiotherapie in Zeewolde?

Als u op zoek bent naar een fysio in Zeewolde, dan raden wij u aan om gewoon eens contact op te nemen met Pascal Fysio. U kunt er bij ons altijd op rekenen dat u de beste behandeling krijgt, die helemaal is afgestemd op uw specifieke klachten. Of u nu last heeft van vage gewrichtsklachten, of echt van een specifieke klacht die recentelijk is ontstaan, bij ons kunt u er zeker van zijn dat er goed aan u wordt gewerkt.

Specialisaties

Dry Needling

Dry Needling is een effectieve behandelvorm bij spierpijnlijke klachten, die zijn ontstaan door sporten of juist al veel langer bestaan. Ook bij vage gewrichtsklachten helpt een behandeling met Dry Needling erg goed. Dry Needling behoort tot het behandeldomein van de fysiotherapeut. Met deze techniek worden spierverhardingen ontspannen door deze aan te prikken met een dunne acupunctuurnaald. Meestal is de verbetering in souplesse, kracht en beweging direct voelbaar.

Vage gewrichtsklachten

Loopt u al tijden met vage gewrichtsklachten? Bijvoorbeeld met een pijnlijke knie en uw huisarts weet er geen raad mee? U bent al bij de orthopeed geweest en er zijn röntgen foto’s gemaakt waarop niks te vinden is? Door mijn ruime ervaring met Dry Needling en mijn denkwijze over spieren en ketenproblematiek zijn deze vage klachten toch vaak enigszins makkelijk te verhelpen. Verkorte spieren zijn dan vaak de veroorzaker van al deze “gewrichtsklachten”.

Contactformulier

Contactgegevens

Pascal Fysio Zeewolde (i.s.m. FysioHage)
Vlietstroom 1 3891 EM Zeewolde
t: 036-5222333
m: info@pascalfysio.nl

Pascal Fysio Harskamp
Dorpsstraat 12C 6732 AE Harskamp
t: 06-42119303
m: info@pascalfysio.nl

Openingstijden:

 

Harskamp:

  • ma 9:00 – 16:00 uur
  • di 18:30 – 21:30 uur
  • woe 8:00 – 12:30  & 18:00 – 22:00 uur
  • do gesloten
  • vrij 15:00 – 17:30 uur

Zeewolde:

  • ma 13:00 – 21:00 uur
  • di 8:00 – 17:00 uur
  • woe 8:00 – 17:00 uur
  • do 8:00 – 21:00 uur
  • vrij 8:00 – 17:00 
Share This