https://www.pascalfysio.nl/wp-content/uploads/2022/06/Algemene-voorwaarden-PascalFysio-Harskamp.pdf

Pascal Fysio

Dry needling – Fysio – Manuele therapie

Fysiotherapeut        Dry Needling       Medische Fitness      Medical Taping       Revalidatie

Medische fitness Harskamp

 
 

Medische fitness in Harskamp

Heeft u last van klachten aan spieren of gewrichten en wilt u hier nu eindelijk wel eens een keer wat aan laten doen? Dan raden wij u aan om contact op te nemen met Pascal Fysio in Harskamp en Zeewolde. Bij ons vindt u een ervaren therapeut die er alles aan doet om u zo snel mogelijk van al uw klachten af te helpen. U kunt hierbij onder andere denken aan medische fitness in Harskamp, een vorm van fitness die buitengewoon effectief kan zijn als er iets mis is met spieren of gewrichten. We vertellen u hier graag meer over. Komt u dan ook even een kijkje nemen op de overige pagina’s van onze website als u hier meer over wilt weten.

Medisch fitness in Harskamp bij Pascal Fysio

Bent u op zoek naar een manier om van vervelende klachten aan spieren en gewrichten af te komen? Dan raden wij u aan om hiervoor eens te komen kijken bij de mogelijkheden die Pascal Fysio u te bieden heeft. Medische fitness is een vorm van fitness die wordt begeleid door een ervaren fysiotherapeut. Deze kan er dan voor zorgen dat er bij de fitness geen oefeningen worden gedaan die niet goed voor u zijn. Pascal Fysio geeft medische fitness in Harskamp in zijn eigen praktijk. Dit is een goede manier van sporten die een positief effect kan hebben op de klachten die u aan uw gewrichten of spieren heeft.

Meer weten over medisch fitness in Harskamp?

Medische fitness in Harskamp is een vorm van fitness die bijvoorbeeld gebruikt kan worden in een periode van revalidatie. Hierbij wordt de conditie en belastbaarheid van spieren en gewrichten vergroot, zodat er snel een beter evenwicht tussen belasting en belastbaarheid ontstaat. We leggen u hier graag meer over uit indien u vragen mocht hebben. Neem dan ook gewoon even contact met ons op om uw vragen aan ons te stellen als u hier meer over wilt weten.

Specialisaties

Dry Needling

Dry Needling is een effectieve behandelvorm bij spierpijnlijke klachten, die zijn ontstaan door sporten of juist al veel langer bestaan. Ook bij vage gewrichtsklachten helpt een behandeling met Dry Needling erg goed. Dry Needling behoort tot het behandeldomein van de fysiotherapeut. Met deze techniek worden spierverhardingen ontspannen door deze aan te prikken met een dunne acupunctuurnaald. Meestal is de verbetering in souplesse, kracht en beweging direct voelbaar.

Vage gewrichtsklachten

Loopt u al tijden met vage gewrichtsklachten? Bijvoorbeeld met een pijnlijke knie en uw huisarts weet er geen raad mee? U bent al bij de orthopeed geweest en er zijn röntgen foto’s gemaakt waarop niks te vinden is? Door mijn ruime ervaring met Dry Needling en mijn denkwijze over spieren en ketenproblematiek zijn deze vage klachten toch vaak enigszins makkelijk te verhelpen. Verkorte spieren zijn dan vaak de veroorzaker van al deze “gewrichtsklachten”.

Contactformulier

Contactgegevens

Pascal Fysio Zeewolde (i.s.m. FysioHage)
Vlietstroom 1 3891 EM Zeewolde
t: 036-5222333
m: info@pascalfysio.nl

Pascal Fysio Harskamp
Dorpsstraat 12C 6732 AE Harskamp
t: 06-42119303
m: info@pascalfysio.nl

Openingstijden:

 

Harskamp:

  • ma 9:00 – 16:00 uur
  • di 18:30 – 21:30 uur
  • woe 8:00 – 12:30  & 18:00 – 22:00 uur
  • do gesloten
  • vrij 15:00 – 17:30 uur

Zeewolde:

  • ma 13:00 – 21:00 uur
  • di 8:00 – 17:00 uur
  • woe 8:00 – 17:00 uur
  • do 8:00 – 21:00 uur
  • vrij 8:00 – 17:00 
Share This