https://www.pascalfysio.nl/wp-content/uploads/2022/06/Algemene-voorwaarden-PascalFysio-Harskamp.pdf

Pascal Fysio

Dry needling – Fysio – Manuele therapie

Fysiotherapeut        Dry Needling       Medische Fitness      Medical Taping       Revalidatie

Medische fitness Zeewolde

 
 

Op zoek naar medische fitness in Zeewolde?

Heeft u last van spieren of gewrichten en wilt u hier effectief iets aan gaan doen? Dan is het goed om eens een kijkje te komen nemen bij Pascal Fysio. Bij ons kunt u namelijk medische fitness in Zeewolde volgen. Wij raden u aan om gewoon even contact met ons op te nemen als u meer wilt weten over de mogelijkheden op dit gebied die u bij ons heeft. Medische fitness is een vorm van bewegen waarbij een fysiotherapeut goed in de gaten houdt dat u de spieren niet teveel belast. Er wordt langzaam toegewerkt naar een hogere belastbaarheid van spieren en gewrichten.

Een expert op het gebied van medisch fitness in Zeewolde

Het is belangrijk om goed aan de slag te gaan met uw spieren en gewrichten als u hier last van heeft. Het is echter wel zaak om ervoor te zorgen dat u binnen de perken blijft als het aankomt op wat u precies allemaal aan bewegingen doet. Het is dan goed om hier een ervaren fysiotherapeut bij in te schakelen. Pascal Fysio is expert op het gebied van medische fitness in Zeewolde, die u graag helpt om een programma op te stellen waarmee u zorgvuldig aan uw herstel werkt. Medische fitness is een verantwoorde manier om onder begeleiding aan de slag te gaan met bewegen.

Meer weten over medisch fitness in Zeewolde?

Bij Pascal Fysio bent u aan het juiste adres als u op een goed begeleide manier aan de slag wilt gaan met beter bewegen. Pascal heeft een flink aantal jaren ervaring met fysiotherapie, welke hij bij meerdere verschillende praktijken heeft opgedaan. Pascal Fysio is een praktijk in Zeewolde en Harskamp, waar u terecht kunt voor onder andere gewone fysiotherapie en medische fitness, maar ook manuele therapie en dry needling. Onder begeleiding van Pascal werkt u zo op verantwoorde wijze aan uw herstel.

Specialisaties

Dry Needling

Dry Needling is een effectieve behandelvorm bij spierpijnlijke klachten, die zijn ontstaan door sporten of juist al veel langer bestaan. Ook bij vage gewrichtsklachten helpt een behandeling met Dry Needling erg goed. Dry Needling behoort tot het behandeldomein van de fysiotherapeut. Met deze techniek worden spierverhardingen ontspannen door deze aan te prikken met een dunne acupunctuurnaald. Meestal is de verbetering in souplesse, kracht en beweging direct voelbaar.

Vage gewrichtsklachten

Loopt u al tijden met vage gewrichtsklachten? Bijvoorbeeld met een pijnlijke knie en uw huisarts weet er geen raad mee? U bent al bij de orthopeed geweest en er zijn röntgen foto’s gemaakt waarop niks te vinden is? Door mijn ruime ervaring met Dry Needling en mijn denkwijze over spieren en ketenproblematiek zijn deze vage klachten toch vaak enigszins makkelijk te verhelpen. Verkorte spieren zijn dan vaak de veroorzaker van al deze “gewrichtsklachten”.

Contactformulier

Contactgegevens

Pascal Fysio Zeewolde (i.s.m. FysioHage)
Vlietstroom 1 3891 EM Zeewolde
t: 036-5222333
m: info@pascalfysio.nl

Pascal Fysio Harskamp
Dorpsstraat 12C 6732 AE Harskamp
t: 06-42119303
m: info@pascalfysio.nl

Openingstijden:

 

Harskamp:

  • ma 9:00 – 16:00 uur
  • di 18:30 – 21:30 uur
  • woe 8:00 – 12:30  & 18:00 – 22:00 uur
  • do gesloten
  • vrij 15:00 – 17:30 uur

Zeewolde:

  • ma 13:00 – 21:00 uur
  • di 8:00 – 17:00 uur
  • woe 8:00 – 17:00 uur
  • do 8:00 – 21:00 uur
  • vrij 8:00 – 17:00 
Share This