https://www.pascalfysio.nl/wp-content/uploads/2022/06/Algemene-voorwaarden-PascalFysio-Harskamp.pdf

Pascal Fysio

Dry needling – Fysio – Manuele therapie

Fysiotherapeut        Dry Needling       Medische Fitness      Medical Taping       Revalidatie

Revalidatie Zeewolde

 
 

Bent u op zoek naar revalidatie in Zeewolde?

Heeft u een blessure opgelopen en is het nu zaak om zo goed mogelijk te gaan revalideren? Of bent u op zoek naar een expert op het gebied van revalidatie die u kan helpen bij klachten waar u al langer mee rondloopt? Dan bent u bij Pascal Fysio aan het juiste adres. Bij ons vindt u namelijk een expert op het gebied van fysiotherapie, die u kan bijstaan als u last heeft van spieren of gewrichten en die er op een verantwoorde manier voor zorgt dat deze klachten zo snel mogelijk tot het verleden behoren. Bij Pascal Fysio is revalidatie in Zeewolde mogelijk.

Het revalidatiecentrum voor Zeewolde

Als u langere tijd met klachten rondloopt, dan is het heel belangrijk om hier zo effectief mogelijk weer vanaf te komen. Er moet daarbij wel heel goed op worden gelet dat de klachten niet verergeren doordat er bijvoorbeeld gebruik wordt gemaakt van een therapie die niet goed op de klachten is afgestemd. Bij Pascal Fysio hoeft u zich hier geen zorgen over te maken. Pascal is een ervaren fysiotherapeut die zijn vak heeft geleerd bij meerdere verschillende praktijken. Door zijn jarenlange ervaring kan hij u helpen bij ongeacht welke pijnklachten u ook aan uw gewrichten of spieren heeft.

Wilt u meer weten over revalidatie in Zeewolde?

U bent op zoek naar een expert op het gebied van revalidatie? Bij ons revalidatiecentrum voor Zeewolde vindt u de kennis van zaken die u nodig heeft. Wij gaan samen met u een goed programma opzetten om van de problemen af te komen. We gaan hierbij altijd verantwoord te werk, aangezien we niet willen dat uw problemen door een te zware therapie nog erger worden. U kunt bij Pascal Fysio rekenen op een behandeling door een fysiotherapeut die weet wat hij doet. U vindt onze contactinformatie op de overige pagina’s van onze website.

Specialisaties

Dry Needling

Dry Needling is een effectieve behandelvorm bij spierpijnlijke klachten, die zijn ontstaan door sporten of juist al veel langer bestaan. Ook bij vage gewrichtsklachten helpt een behandeling met Dry Needling erg goed. Dry Needling behoort tot het behandeldomein van de fysiotherapeut. Met deze techniek worden spierverhardingen ontspannen door deze aan te prikken met een dunne acupunctuurnaald. Meestal is de verbetering in souplesse, kracht en beweging direct voelbaar.

Vage gewrichtsklachten

Loopt u al tijden met vage gewrichtsklachten? Bijvoorbeeld met een pijnlijke knie en uw huisarts weet er geen raad mee? U bent al bij de orthopeed geweest en er zijn röntgen foto’s gemaakt waarop niks te vinden is? Door mijn ruime ervaring met Dry Needling en mijn denkwijze over spieren en ketenproblematiek zijn deze vage klachten toch vaak enigszins makkelijk te verhelpen. Verkorte spieren zijn dan vaak de veroorzaker van al deze “gewrichtsklachten”.

Contactformulier

Contactgegevens

Pascal Fysio Zeewolde (i.s.m. FysioHage)
Vlietstroom 1 3891 EM Zeewolde
t: 036-5222333
m: info@pascalfysio.nl

Pascal Fysio Harskamp
Dorpsstraat 12C 6732 AE Harskamp
t: 06-42119303
m: info@pascalfysio.nl

Openingstijden:

 

Harskamp:

  • ma 9:00 – 16:00 uur
  • di 18:30 – 21:30 uur
  • woe 8:00 – 12:30  & 18:00 – 22:00 uur
  • do gesloten
  • vrij 15:00 – 17:30 uur

Zeewolde:

  • ma 13:00 – 21:00 uur
  • di 8:00 – 17:00 uur
  • woe 8:00 – 17:00 uur
  • do 8:00 – 21:00 uur
  • vrij 8:00 – 17:00 
Share This