https://www.pascalfysio.nl/wp-content/uploads/2022/06/Algemene-voorwaarden-PascalFysio-Harskamp.pdf

Pascal Fysio

Dry needling – Fysio – Manuele therapie

Fysiotherapeut        Dry Needling       Medische Fitness      Medical Taping       Revalidatie

Sportfysio Harskamp

 
 

De sportfysio voor Harskamp

Heeft u een blessure opgelopen bij het sporten en wilt u hier nu op een professionele, verantwoorde manier iets aan laten doen? Dan zit u goed bij Pascal Fysio. Als fysiotherapeut weten we alles van het behandelen van klachten die bij het sporten zijn ontstaan. Het is dan ook zo dat bij sporten een ongeluk in een klein hoekje zit. Het kan zomaar gebeuren dat u aan het sporten bent en dat u zich verstapt, of dat u onzacht in aanraking komt met iemand anders. De klachten kunnen heel vervelend zijn en ook langere tijd aanhouden. Het is dan een goed idee om voor sportfysio in Harskamp eens bij ons langs te komen.

Sportfysiotherapie in Harskamp

Pascal Fysio is een praktijk op het gebied van fysiotherapie waar u er op kunt rekenen dat u de best mogelijke behandeling krijgt. We hebben veel ervaring op het gebied van fysiotherapie en kunnen u dan ook op meerdere verschillende manieren bijstaan. U kunt daarbij denken aan gewone fysiotherapie en manuele therapie, maar we zijn ook experts op het gebied van dry needling. We gaan graag eens samen met u bekijken welke methode wij het beste in kunnen zetten om ervoor te zorgen dat u op een verantwoorde wijze van uw klachten wordt afgeholpen. Als sportfysiotherapeut in Harskamp bieden wij u een verantwoord programma aan.

Meer weten over sportfysiotherapie in Harskamp?

Wilt u meer weten over onze sportfysio in Harskamp? Dan kunt u altijd even contact opnemen met ons. We staan klaar om met uw problemen aan de slag te gaan en ervoor te zorgen dat deze zo snel mogelijk worden opgehelderd. Als sportfysiotherapeut voor Harskamp helpen wij u graag met het verhelpen van alle mogelijke klachten aan spieren en gewrichten die u maar kunt hebben. Neemt u hiervoor gewoon even contact op met onze praktijk voor sportfysiotherapie in Harskamp of Zeewolde.

Specialisaties

Dry Needling

Dry Needling is een effectieve behandelvorm bij spierpijnlijke klachten, die zijn ontstaan door sporten of juist al veel langer bestaan. Ook bij vage gewrichtsklachten helpt een behandeling met Dry Needling erg goed. Dry Needling behoort tot het behandeldomein van de fysiotherapeut. Met deze techniek worden spierverhardingen ontspannen door deze aan te prikken met een dunne acupunctuurnaald. Meestal is de verbetering in souplesse, kracht en beweging direct voelbaar.

Vage gewrichtsklachten

Loopt u al tijden met vage gewrichtsklachten? Bijvoorbeeld met een pijnlijke knie en uw huisarts weet er geen raad mee? U bent al bij de orthopeed geweest en er zijn röntgen foto’s gemaakt waarop niks te vinden is? Door mijn ruime ervaring met Dry Needling en mijn denkwijze over spieren en ketenproblematiek zijn deze vage klachten toch vaak enigszins makkelijk te verhelpen. Verkorte spieren zijn dan vaak de veroorzaker van al deze “gewrichtsklachten”.

Contactformulier

Contactgegevens

Pascal Fysio Zeewolde (i.s.m. FysioHage)
Vlietstroom 1 3891 EM Zeewolde
t: 036-5222333
m: info@pascalfysio.nl

Pascal Fysio Harskamp
Dorpsstraat 12C 6732 AE Harskamp
t: 06-42119303
m: info@pascalfysio.nl

Openingstijden:

 

Harskamp:

  • ma 9:00 – 16:00 uur
  • di 18:30 – 21:30 uur
  • woe 8:00 – 12:30  & 18:00 – 22:00 uur
  • do gesloten
  • vrij 15:00 – 17:30 uur

Zeewolde:

  • ma 13:00 – 21:00 uur
  • di 8:00 – 17:00 uur
  • woe 8:00 – 17:00 uur
  • do 8:00 – 21:00 uur
  • vrij 8:00 – 17:00 
Share This